Novinka

Kerbi opalovací krém na tělo i obličej SPF 50, 100 ml

Kerbi opalovací krém na obličej i tělo s SPF 50 účinně chrání před sluncem. Čisté složení, snadná aplikace, roztírá se velmi snadno. Hydratuje, prodlužuje opálení a podporuje přirozenou syntézu vitamínu D. Inovativní a certifikované organické složení, nemastné, bez bílého efektu a ohleduplné ke kůži. Vhodný pro děti od 6 let.

 

  • Skladem
749 Kč
Kategorie: Kerbi
 

Účinně chrání před UVA/UVB. Účinnost prokázána 3 nezávislými laboratořemi ve Francii, Itálii a USA. 99% ingrediencí přírodního původu a certifikované bio. 1% obratu Kerbi jde na ochranu oceánů. Vegan. Svěží a lehká vůně.

 

Krém účinně předchází tvorbám vrásek a pigmentových skvrn: jeho zesílená UVA ochrana má výsledek 27 - PA++++.

 

Obsah: 100 ml

Vyrobeno ve Francii (Bretaň)

Návod na použití: naneste dostatečné množství krému a rovnoměrně jej rozetřete na celé tělo. Na obličej nanášejte na čistou suchou pleť po nanesení séra či krému, ale před aplikací make-upu. Opakujte použití často v dostatečném množství a zejména po každém plavání. Vyhněte se expozici mezi 12:00 a 16:00. Nadměrné vystavování se slunci není zdravé. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany.

Skladování: Uchovávejte opalovací krém na suchém místě mimo dosah světla a tepla. Spotřebujte do 6 měsíců po prvním otevření opalovacího krému. 100% recyklovatelná láhev.

Ingredience:

Aqua, Zinc Oxide [nano], Brassica napus extract, Glycerin**, Balanites roxburghii seed oil*, Bentonite, Behenyl alcohol, Propanediol, Parfum, Polyhydroxystearic acid, Maris sal, Polyglyceryl-8 oleate, Ulva lactuca extract, Helianthus annuus seed oil, Aloe barbadensis leaf juice powder*, Saccharomyces/grape ferment extract, Canarium luzonicum gum nonvolatiles, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Sodium citrate, Citric acid, Sodium benzoate, Benzyl alcohol.

*Ingrédient issu de l’Agriculture Biologique. 99,2%d’ingrédients d’origine naturelle. 42,7% d’ingrédients issus de l’agriculture biologique

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: